På Kompani 415 har vi ett antal rum, kontorsplatser, open space-platser och ateljérum. När vi har en plats ledig annonserar vi ut den här! Det finns alltid plats för fler som sitter på open space. Du hyr då in dig månadsvis för att sitta i vår Salong och arbeta. Fri tillgång på kaffe och te, wifi, tillgång till skrivare och gött häng med fina kollegor ingår då! 🙂 Hör av dig vid intresse!

10/12 2018 – Vi har en ledig plats på Kompani 415!

Vi har en plats ledig på Kompani 415, en delad plats i ett rum. Du delar lokalen med vårt styrelserum. Rummet är rymligt, och omöblerat förutom en hylla du delar med styrelsen av Kompani 415. Ett förråd ingår också. Platsen passar främst för  den som inte känner att den behöver dagsljus för att arbeta, kanske en fotograf, redigerare eller kanske för förvaring/arkiv då den inte har några fönster förutom ett inomhusfönster ut mot Salen. Platsen kostar 1500 + moms i månaden (1875 kr). Tillträde tidigast 1/6 2018.

Som alltid ingår wifi, skrivare, tillgång 24/7, larm, rabatterade priser på att hyra Salen och Salongen för event och trevliga kollegor!

Kontakta oss via hemsidans kontaktformulär eller på kontakt@kompani415.se för att komma på visning!