På Kompani 415 har vi ett antal rum, kontorsplatser, open space-platser och ateljérum. När vi har en plats ledig annonserar vi ut den här! Det finns alltid plats för fler som sitter på open space. Du hyr då in dig månadsvis för att sitta i vår Salong och arbeta.

Hyr man ett rum, kontorsplats eller open space hos oss ingår alltid fri tillgång till kaffe och te, wifi, skrivare, tillgång 24/7, larm, rabatterade priser på att hyra Salen och Salongen för event och trevliga kollegor!

Kontakta oss via hemsidans kontaktformulär eller på kontakt@kompani415.se för att komma på visning!

8/5 2020 – Vi har ett ledigt rum och en ledig kontorsplats utöver Open Space! Scrolla ner för att se bilder och läsa mer om varje plats.

  • Open Space
  • Bron – Kontorplats/Ateljéplats
  • Bunkern – Kontorsrum/Replokal

Salongen, Open Space

I fina Salongen kan man hyra in sig på Open Space för 660 kr + moms (825 kr) i månaden. Det finns ett skrivbord med ordentlig kontorsstol att sitta på eller så väljer man att slå sig ner i en skön fåtölj eller soffa.

Bunkern –  Kontorsrum/Replokal

Bunkern är ett eget kontorsrum/replokal som uthyres omöblerat, rummet är 250 x 520 cm. Bunkern finns på källarplan och passar därför bra som till exempel replokal. Platsen kostar 2870 kr + moms i månaden (3588 kr). Tillträde 1/5/2020.

Bron – Kontorsplats/Ateljéplats

Bron är ett kontorsrum med tre kontorsplatser, nu är en kontorsplats ledig och du kommer dela lokalen med en journalist och en smyckesdesigner. I platsen ingår ett skrivbord, kontorsstol och hurts samt förvaring i ett låst förråd. Platsen passar främst som ateljéplats, kontorsplats eller liknande verksamhet av den tystare sorten. Platsen kostar 1500 + moms i månaden (1875 kr). Möjlighet till tillträde snarast.