På Kompani 415 har vi ett antal rum, kontorsplatser, open space-platser och ateljérum. När vi har en plats ledig annonserar vi ut den här! Det finns alltid plats för fler som sitter på open space. Du hyr då in dig månadsvis för att sitta i vår Salong och arbeta.

Hyr man ett rum, kontorsplats eller open space hos oss ingår alltid fri tillgång till kaffe och te, wifi, skrivare, tillgång 24/7, larm, rabatterade priser på att hyra Salen och Salongen för event och trevliga kollegor!

Kontakta oss via hemsidans kontaktformulär eller på kontakt@kompani415.se för att komma på visning!

15/08 2019 – Vi har tre lediga platser på Kompani 415 utöver Open Space! Två kontorsplatser och ett kontorsrum. Scrolla ner för att se bilder och läsa mer om varje plats.

  • Kammaren, Kontorsplats
  • Asken, Kontorsrum
  • Open Space

Kammaren, Kontorsplats

Vi har en plats ledig på Kompani 415, en delad plats i ett rum. Du delar lokalen med vårt styrelserum. Rummet är rymligt, och omöblerat förutom en hylla du delar med styrelsen av Kompani 415. Ett förråd ingår också. Platsen passar främst för  den som inte känner att den behöver dagsljus för att arbeta, kanske en fotograf, redigerare eller kanske för förvaring/arkiv då den inte har några fönster förutom ett inomhusfönster ut mot Salen. Platsen kostar 1500 + moms i månaden (1875 kr). Tillträde tidigast snarast.

 

Asken, kontorsrum

Asken är ett eget kontorsrum som uthyres omöblerat, rummet är 250 x 350 cm. Platsen kostar 2000 + moms i månaden (2500 kr). Tillträde 1/10/2019 med eventuell möjlighet till tidigare inflytt.

 

Salongen, Open Space

I fina Salongen kan man hyra in sig på Open Space för 660 kr + moms (825 kr) i månaden. Det finns två skrivbord med ordentliga kontorsstolar att sitta på eller så väljer man att slå sig ner i en skön fåtölj eller soffa.