HYR VERKSATD

Verkstan på Kompani 415 är en liten träverkstad. Det är tre olika rum där ett är avsett för slipning och dammiga jobb, ett är för målning, lackning och limning och ett är för montering samt förvaring av material och pågående projekt. Maskiner som finns att tillgå är bland annat bordcirkelsåg (Bosch GTS 10), CNC-fräs för mjuka material som trä och plast (60*40*10 cm arbetsområde), liten pelarborr, kap&gersåg Ryobi, kompressor, diverse slipmaskiner, skruvdragare och borrmaskiner, spånsug, brett utbud av verktyg.
 
Att hyra in sig i verkstan innebär tillgång till att använda alla maskiner och verktyg där. Möjlighet att förvara material och pågående projekt är ganska begränsad. Det är inte en professionell verkstad. Generellt så får vi vara pragmatiska och organisera saker efter de praktiska förutsättningarna. 
 
Pris 800 kr per månad. Emulsionen Ekonomisk Förening innehar hyreskontraktet för Verkstan. Det är möjligt att bli medlem i föreningen för den som hyr. Kontakta info@emulsionen.org för mer info.