FAQ för evenemang

Hur många rymmer lokalen?
Den stora salen rymmer 150 personer av brandsäkerhetsskäl. Den mindre Salongen rekommenderar vi för ca 40 personer.

Kan man ta med sig egen mat och dryck?
Ja.

Hur är tillgängligheten?
Info finns på sidan tillgänglighet.

När är det ledigt?
Maila oss på kontakt@kompani415.se eller använd kontaktformuläret.
 
Vem får hyra?
Företag, småaktörer och privatpersoner över 18 år med icke religiösa eller politiska verksamheter. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning till vem som helst.

Hur betalar jag?
Du får en faktura på mail efter att din uthyrning ägt rum.

När hämtar jag nycklarna?
Ungefär en vecka innan eventet du ska anordna, mailar vi ut kontraktet till dig och bokar en tid för nyckelutlämning, signering av kontraktet och genomgång av brandsäkerhet, städning, lås och larm och allt annat du kan behöva veta. Det tar ungefär 20-30 minuter, och signeringen sker oftast dagen innan uthyrning någon gång mellan 14-18 eller en annan vardag i nära anslutning till ditt evenemang.

Hur länge kan en fest hålla på?
En fest får hålla på till kl 03.00 på morgonen natten till lördag och söndag. Vardagskvällar hyr vi inte ut till fest, men det går fint att hyra för andra evenemang och då hålla på till ca kl 24 så länge du klarar av att städa samma kväll.

Vad kostar det att hyra på Kompani 415?
Priserna varierar beroende på hur lång tid du hyr, vilken/vilka lokaler och om det är vardag eller helgdag. Kontakta oss för att få en offert.

Ingår möbler?
I Salen finns stolar och bord för ca 65 sittande, samt två soffor. Salongen är möblerad med två soffor, fyra fåtöljer samt två bord och stolar. Vid uthyrning går det bra att låna in möbler från den andra lokalen vid överenskommelse. I städningen ingår att man återmöblerar allting.

Vilken utrustning ingår?
Ljudutrustning med PA ingår i hyran och projektor/projektorduk kan man hyra till.
Det finns en väldigt blandad samling porslin, så för finare tillställningar rekommenderar vi att hyra till porslin och bestick, vilket man kan göra direkt från oss. Det finns uppläggningsfat, skålar med mera att låna utan extra kostnad. I köket kan du låna kaffekokare, vattenkokare, fyra mikrovågsugnar, spis, ugn och diskmaskin.

Finns det kyl och frys?
Ja, det finns två kyl/frys och en dricka-kyl.

Kan jag boka städning?
Ja, man kan boka grovstäd eller helstäd.

Grovstäd: Ni själva plockar undan skräp och sorterar i våra återvinningskärl eller forslar bort. Ni återmöblerar allting i lokalen samt korridor/entré som ni har flyttat på under uthyrningen. Städföretaget gör rent och moppar golv, städar toaletter samt korridor/entré.

Helstäd: Ni har kul och sen går ni hem. Städföretaget ställer i ordning möbler, tar ut och sorterar skräpet samt återmöblerar allting. Städföretaget gör rent och moppar golv, städar toaletter samt korridor/entré och kök.

Finns det musikanläggning?
Ja, i priset ingår ett större ljudsystem med högtalare och mixerbord, när man hyr Salen. Hyr man Salongen ingår ett ljudsystem med lite mindre mixerbord. Båda ljudsystem kan man lätt koppla med mobil eller laptop.

Ingår ljudtekniker om när vi hyr?
Nej, vi kopplar in ljudet åt dig men resten måste du klara av själv.

Finns det parkering i närheten?
Ja, det finns betalparkering tvärs över gatan från oss.

Hur hittar man Kompani 415?
Här finns en vägbeskrivning. Kompani 415 ligger i Kviberg. Närmaste busshållplatser är Brovägen och Kvibergsskolan och spårvagnshållplats Bellevue.

Hur är det med ljudnivån i lokalen?
På grund av nybyggen på andra sidan vägen har vi nu fått grannar! Vi ber därför att man tänker på ljudnivån. Vi har ställt in vårt ljudsystem på en nivå som är hög men som inte stör.

När kan vi börja duka och göra iordning?
Ni kan börja duka så fort ni har tillgång till lokalen, vilket vanligtvis är 12.00 på dagen. Vi har också ett paket-erbjudande där man får tillgång till lokalen en längre tid och med möjlighet att komma in dagen innan, mejla oss på kontakt@kompani415.se  eller använd kontaktformuläret för offert.

När skall lokalen lämnas?
Vi kommer överens om antal timmar eller dygn du vill hyra, för exempelvis en fest är det vanligen 12.00-12.00. Du lämnar lokalen 12.00 det sista dygnet du hyr och då ska det vara färdigstädat och godkänt av en representant för Kompani 415 som möter upp dig.

Har ni sovplatser?
Nej, av brandsäkerhetsskäl får man inte lov att övernatta i huset. Det finns ett vandrarhem i närområdet!

Hur stor är Salen?
Se bild nedan (måtten är ungefärliga)