FAQ

Hur många rymmer lokalen?
Salen rymmer 150 personer av brandsäkerhetsskäl.
 
Kan man ta med sig egen mat och dryck?

Ja.

Hur är tillgängligheten?
Info finns på sidan tillgänglighet.

När är det ledigt?
Maila oss på kontakt@kompani415.se eller använd kontaktformuläret.
 
Vem får hyra?
Företag, småaktörer och privatpersoner över 18 år med icke religiösa eller politiska verksamheter. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning till vem som helst.

Hur betalar jag?
För att boka ett datum betalar man en bokningsavgift inom 10 dagar efter man varit på visning, bokningsfakturan kommer på mail, samtidigt skickar vi ut dokument med villkor och information. Efter din uthyrning ägt rum får du slutfakturan på mail.

När hämtar jag nycklarna?
Ungefär en vecka innan eventet du ska anordna, bokar vi en tid för nyckelutlämning, signering av kontraktet och genomgång av brandsäkerhet, städning, lås och larm och allt annat du kan behöva veta. Det tar ungefär 20-30 minuter, och signeringen sker oftast på torsdagen eller fredagen innan uthyrning någon gång mellan 09-17 eller en annan vardag i nära anslutning till ditt evenemang.

Hur länge kan en fest hålla på?
En fest får hålla på till kl 01.00 på morgonen natten till lördag och söndag. Vardagskvällar hyr vi inte ut till fest, men det går fint att hyra för andra evenemang och då hålla på till ca kl 24 så länge du klarar av att städa samma kväll.

Vad kostar det att hyra på Kompani 415?
Priserna varierar beroende på hur lång tid du hyr, vilken/vilka lokaler och om det är vardag eller helgdag. Kontakta oss för att få en offert.

Ingår möbler?
I Salen finns stolar och bord för ca 75 sittande, samt en soffgrupp.

Vilken utrustning ingår?
Ljudutrustning med PA ingår i hyran, ladda ner denna pdf Ljudsystem Kompani 415 för specificerad lista . Projektor/projektorduk, bioduk/bioprojektor kan man hyra till.
Det finns en väldigt blandad samling porslin, så för finare tillställningar rekommenderar vi att använda er av den, den ingår i hyran. Det finns uppläggningsfat, skålar med mera att låna utan extra kostnad. I köket kan du låna kaffekokare, vattenkokare, mikrovågsugnar och diskmaskin.

Finns det kyl och frys?
Ja, det finns en kyl/frys och en hel kyl.

Kan jag boka städning?
Ja, man kan boka grovstäd eller helstäd.

Grovstäd: Ni själva plockar undan skräp och sorterar i våra återvinningskärl eller forslar bort. Ni återmöblerar allting i lokalen samt korridor/entré som ni har flyttat på under uthyrningen. Städföretaget gör rent och moppar golv, städar toaletter samt korridor/entré.

Helstäd: Ni har kul och sen går ni hem. Städföretaget ställer i ordning möbler, tar ut och sorterar skräpet samt återmöblerar allting. Städföretaget gör rent och moppar golv, städar toaletter samt korridor/entré och kök.

Finns det musikanläggning?
Ja, i priset ingår ett större ljudsystem med högtalare och mixerbord.

Ingår ljudtekniker om när vi hyr?
Nej, vi kopplar in ljudet åt dig men resten måste du klara av själv.

Finns det parkering i närheten?
Ja, det finns betalparkering tvärs över gatan från oss.

Hur hittar man Kompani 415?
Kompani 415 ligger i Kviberg på Marketenterivägen 1 & 3. Närmaste busshållplatser är Brovägen och Kvibergsskolan och spårvagnshållplats Bellevue.

Hur är det med ljudnivån i lokalen?
På grund av nybyggen på andra sidan vägen har vi nu fått grannar! Vi ber därför att man tänker på ljudnivån. Vi har ställt in vårt ljudsystem på en nivå som är hög men som inte stör.

När kan vi börja duka och göra i ordning?
Ni kan börja duka så fort ni har tillgång till lokalen, vilket vanligtvis är 12.00 på dagen om man hyr en lördag. Vi har också ett paket-erbjudande där man får tillgång till lokalen en längre tid och med möjlighet att komma in dagen innan, mejla oss på kontakt@kompani415.se  eller använd kontaktformuläret för offert.

När skall lokalen lämnas?
Hyr man en fredagskväll får tillgång till lokalen/lokalerna från 13.00 på fredagen till 11.00 på lördagen med rätt att hålla event mellan 17.00-01.00.

Hyr man en lördag får tillgång till lokalen från 12.00 på lördagen till 12.00 på söndagen och man får hålla event från 12.00-01.00.

Angivna tider ska det vara färdigstädat och godkänt av en representant för Kompani 415 som möter upp dig.

Har ni sovplatser?
Nej, av brandsäkerhetsskäl får man inte lov att övernatta i huset. Det finns ett vandrarhem i närområdet!

Hur stor är Salen?
Se bild nedan (måtten är ungefärliga)