I Kviberg, Göteborg, har vi en lokal för dina event, fester eller föreläsningar! “Salen”, med en maxgräns på 150 personer, kan hyras vardagar (enbart dagtid) eller fredagar, lördagar och söndagar. Här anordnas allt från spelningar till konferenser, bröllop, teater och yogapass och minifestivaler. Priset för att hyra lokalen varierar beroende på typ av event och hur lång tid du behöver lokalen. I lokalen finns kyl och frys och du kan ha med dig egen mat och dryck alt. catering.

Frågor om lokalen? Läs gärna vår FAQ, eller kontakta oss!

För pris och lediga datum, kontakta oss på kontakt@kompani415.se och har du inte fått svar inom några vardagar, kolla spam-filtret också för säkerhets skull! | For more information, contact us at kontakt@kompani415.se and if you haven’t recieved a reply within a day, please check your spam filter!

Salen

Salen rymmer upp till 150 personer och hyrs med en större ljudanläggning (högtalare, mixerbord, PA). På helger kan man hyra Salen för exempelvis bröllop, spelningar eller jubileum, på vardagar kan man dagtid hyra för till exempel föreläsningar eller konferenser. Salen har en mobil bar, och är inredd i ett tema som passar det anrika taket; med guld och blått. Oljemålningarna i taket är utförda av konstnären Arne Larzon under hans beredskapstjänstgöring vid regementet i området.

Salen
Salen