I Kviberg, Göteborg har vi två lokaler passande för dina event, fester eller föreläsningar! En är en lite mindre lokal för ca 40 personer, och en större med en maxgräns på 150 personer. Här anordnas allt från spelningar till konferenser, bröllop, teater och yogapass, spelningar och minifestivaler.  Priset för att hyra lokalerna varierar beroende på typ av event och hur lång tid du behöver lokalen. I båda våra festlokaler får du ha med dig egen mat och dryck.

Bilder på lokalerna finns nedan, tillsammans med lite information om respektive rum. Frågor om lokalen? Läs gärna vår FAQ, eller kontakta oss!

För pris och lediga datum, kontakta oss på kontakt@kompani415.se och har du inte fått svar inom en vardag, kolla spam-filtret också för säkerhets skull! | For more information, contact us at kontakt@kompani415.se and if you haven’t recieved a reply within a day, please check your spam filter!

Salen rymmer upp till 150 personer och kan hyras med eller utan en större ljudanläggning (högtalare, mixerbord, dj-bänk). Exempelvis för bröllop, föreläsningar, konferenser, spelningar, eller jubileum. Salen har en mobil bar, och är inredd i ett tema som passar det anrika taket; med guld och blått. Oljemålningarna i taket är utförda av konstnären Arne Larzon under hans beredskapstjänstgöring vid regementet i området.

Salen
Salen

Salongen är ett intimt och mysigt caféliknande rum i anslutning till vårt kök. Inrett i varma färger, med fina vintagemöbler och antika mattor. Rekommenderas för upp till 40 personer, har flera soffor, mysiga fåtöljer, tre större bord och ett antal mindre. En ljudanläggning som du kan koppla till mobil eller laptop finns på plats och redo för att spela er musik. Salongen har en fin “bar” där du kan ställa upp dricka, fika och dylikt. Långbord och stolar går att låna in från vår andra lokal om man vill.

Vi vill rikta ett särskilt tack till våra grannar på antik/secondhand-affären Holmens Marknad i Kviberg för sin gåva av inredning till Salongen!