Hej! Glad torsdag! Snart är det helg och imorgon tar denna verksamhetsutvecklare ledigt. Därför får det bli en liten veckosammanfattning såhär på torsdagen. Förresten har vårt instagramkonto – kompani415 – dammats av! Följ oss hörrni!

image

I tisdags kväll var det lite av en milstolpe här i Kompaniet. Årets första stödansökan skickades in!! Självklart firades detta med skål i bubbel med en barbershopkör i rummet bredvid. Inga konstigheter, bara en tisdag på jobbet! Senare i vår får vi reda om ansökningsslitet betalar av sig.

image

Idag har det fällts träd på gården. Har ni en aning om hur mycket det låter när ett träd (eller bara en del av ett träd) faller till marken? Galet högt! Vittnesuppgifter säger att huset skakade till av dunsen. SPÄNNING i vardagen!

image

Imorgon bjuder eminenta Jazzklubb 11 in till after work här i huset! Kul! De är så bra att det finns aktörer i huset som gärna stannar över och jobbar kväll när de repar i Salen på onsdagar. Tips tips!

https://www.facebook.com/events/462818843923284/

image

På lördag är det dags igen! Vi är tillbaka med vårt quiz På vagnen! Fullbokat roligt nog, så har du inget lag redan så ses vi nog inte på lördag… MEN håll utkik på vår facebooksidan Quizet På vagnen för snabb info om när nästa omgång är. Dessutom kan vi ju passa på att tipsa om att vi kör På vagnen för företag eller dylikt emellanåt. Släng iväg ett mail till pavagnen@gmail.com om intresse av detta finns!